Blog

Заповядайте при нас

„Академия Усмивка“ – защото децата ни го заслужават!

Създавайки „Академия Усмивка’’, ние вложихме цялата си любов, креативност и старание, за да създадем такова място, в което децата ни да трупат знания, да развиват своите таланти и умения, в среда близка до домашната и атмосфера подобна на семейната.„Учебна занималня Усмивка” разполага с хубава база, кът за отдих и занимания по интереси, градина и всичко необходимо, за да се чувстват децата ви уютно и комфортно по време на своето обучение.

Ако ни попитате, каква е разликата от това да посещават училищната занималня, ние ще ви отговорим, че нямаме за цел да заменим училището, а напротив. Ще вложим цялата си енергия, опит и старание, за да подпомогнем нашите възпитаници, в усвояването на необходимите знания,  заложени в учебния план. Но ще го направим по друг начин!

Убедени сме, че вашето дете е умно, талантливо и различно. Точно за това, ще подходим към него индивидуално.  С децата според различните им потребности  ще работят логопед, психолог, музикотерапевт, педагози с опит, умение за работа с деца и най-вече…желание!!! Ние ще помогнем на вашето дете да усвои таблицата за умножение, да събира и изважда, да чете гладко и да се справя отлично в училище. Но ние ще го научим и на много други умения, с които да се справя успешно в живота. При нас, то ще знае как се меси хляб, как се прави пица и сандвич, как се шие копче, как да залепи скъсаното и поправи счупеното.

В „Академия усмивка’’ има обособен кът за отдих и  творческа работилница, където Вашите деца ще могат да развиват своята фантазия и умения.

Те ще се научат как се прави  декупаж, как се работи с глина, ще могат да аранжират цветя, да правят хербарий и всичко, което им харесва и ги кара да се чувстват щастливи!

 

 

 

За улеснение на родителите, по тяхно желание „Академия Усмивка’’  има сключен договор за доставка на  топъл обяд, съобразен с изискванията за здравословно хранене, както и подкрепителни закуски и напитки.

„Академия Усмивка’’ е нашето най-голямо предизвикателство! Направихме я, защото сме убедени, че има нужда от подобно място. Тя е дом, съхранил в себе си много топлина, обич, старание, амбиции, творчество и  креативност, защото децата ни го заслужават!

 

 

 

 

 

 

 

 „ АКАДЕМИЯ УСМИВКА”

Телефон за записване и контакти:

Ралица Кръстева, GSM 0894 716 776

Забавлението е гарантирано!

Уютна атмосфера подходяща не само за детска игра, но и за качествен учебен процес.

                                                             

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Site language